×

KAKO DO TERAPIJE

1 Izberite željeni termin.
2 V najkrajšem času vas kontaktiramo.
3 Dogovorimo termin in storitev.

Za vas smo vedno dosegljivi na info@oxy.si. Hvala!

Delovni čas

Pon - Pet 7:00 - 19:00
Sob - 8:00 - 17:00
Ned - 9:00 - 13:00
Za obisk komore je vedno potreben predhoden dogovor in rezervacija!

ENERGIJA IN HIPERBARIČNA KOMORA

Človeško telo je zelo energično in je odvisno od stalnega pretoka kisika, da pomaga ustvariti dovolj celične energije   (imenovane ATP ) za vse svoje presnovne potrebe. V bistvu je ATP valuta telesa za energijo in več energije ima, več je lahko "porabi" in kisik je neposredno povezan s količino proizvedenega celičnega ATP.

Preprosto povedano, HBOT zagotavlja telesu dodatno veliko količino kisika, ki ima nato sposobnost, da dodatno energijo proizvedejo vse naše metabolično aktivne celice in tkiva v telesu.

Ateroskleroza prizadene vse nas, vendar so njeni učinki veliko bolj izraziti, kot smo starejši. Ko se krvne žile zožijo, se hitrost in pretok kisika sorazmerno zmanjšata. Posledice so vidne z nizko energetsko ravnjo in splošno nagnjenostjo k „upočasnitvi“. HBOT lahko pomaga pri doseganju pomembnega povišanja ravni celične energije in je zato lahko dragoceno orodje za boj proti tej starostni bolezni.

V poškodovanem tkivu lahko ta dodatna količina kisika pomaga pri zagotavljanju »kritične dodatne energije«, ki je potrebna za obnavljanje in delovanje tkiva.

Poleg tega se lahko pojavijo dolgoročne koristi, saj lahko telo poveča število mest, kjer se proizvaja ATP. Ta območja znotraj celic se imenujejo biogeneza mitohondrijev in nadaljnja proizvodnja celic za tvorbo ATP. 

Dvorec Lanovž ima razširjeno ekipo osebja, vključno z zdravniki in specialisti, ki vam lahko pomagajo pri vašem zdravstvenem stanju. Za hiperbarično komoro Izpolnite spodnji obrazec in izberite najboljši datum / čas, ki vam ustreza in poklicali vas bomo.

 

KONTAKT

Dvorec Lanovž - Specialistična klinika

Hiperbarična komora OXY

Čopova ulica 20
3000 Celje

Tel: 0038651-222-255

Mail: info@oxy.si

TOP